Montilla defensa llegir la Bíblia

 El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha defensat llegir la Bíblia per una qüestió de “cultura general”. Així ho ha expressat el periodista Gabriel Pernau recollint diversos testimonis al llibre Descobrint Montilla. El somni català del president de la Generalitat, editat per La Magrana –RBA en castellà , i tot plegat ho ha recollit l’agència Europa Press. Montilla, que es declara “no practicant”, ha remarcat, a més, l’estudi de les religions i la lectura bíblica més enllà de les creences de cadascú.

Deixant de banda les simpaties polítiques que puguem tenir amb el president del govern català, no podíem deixar passar l’oportunitat de recollir les seves paraules i, a més, reforçar-les. Potser la lectura de la Bíblia és un tema de cultura general però per aquells que volem seguir les passes de Jesús, es tracta d’un llibre molt especial, viu, que il·lumina els pensaments i les intencions més íntimes de cadascú.

Potser disposeu d’una Bíblia oblidada en una prestatgeria, agafeu-la. Potser no en teniu cap, visiteu, doncs, un església o, si us fa mandra entrar a un local de culte, aneu simplement a una biblioteca pública i busqueu-ne una. També hi ha possibilitats a Internet, per exemple al portal Biblegateway.com, on trobaràs diverses versions en molts idiomes, o també la Bíblia en català en aquest portal web. La Bíblia és el llibre més editat del món, segur que en teniu una més a prop del que penseu, confronteu els vostres pensaments amb les paraules escrites en algun dels 66 llibres. Recordeu, a més, que cada diumenge a dos quarts d’onze del matí hi ha l’estudi Bíblic a l’església evangèlica del Paral·lel, a avinguda Paral·lel, 167. Teniu molt poc a perdre i molt a guanyar.

Breus–
Podeu veure les primeres fotos a l’àlbum 2010 i també veure les activitats previstes pel març.
Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s