Apunts sobre el cristianisme

Aquesta setmana hem conegut algunes dades de les quals, des d’aquest bloc, volem fer-nos ressò. No volem pas entrar en profunditat, només citar algunes qüestions perquè tothom les pugui tenir presents, reflexionar sobre aquestes i, potser, investigar-les amb més deteniment.

La primera és el darrer informe d’Amnistia Internacional sobre la situació dels Drets Humans a la Xina i que posen de manifest que els cristians, tant evangèlics com catòlics que no formen part de l’església xinesa oficial, estan patint empresonament arbitrari. Podeu consultar la notícia d’EFE. La segona és l’expulsió d’un centenar de cristians del Marroc acusats de fer ‘proselitisme’ com explica aquesta notícia de La vanguardia. La reflexió? Feu-la vosaltres mateixos.

Les conferències de Samuel Pérez Millos, en Mp3.

D’altra banda ja tenim disponibles les conferències –de moment tres de cinc– que ens va oferir Samuel Pérez Millos durant les xerrades del març de 2009, sobre la necessitat de conèixer a Déu i la seva revelació a l’ésser humà. Com sempre, estan a la secció d’Mp3 i es poden escoltar online o descarregar-les al vostre ordinador.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s