El Mundial de Futbol aixeca el teló amb 20.000 bíblies

La Societat Bíblica de Sud-àfrica també s’ha preparat pel començament del mundial de futbol. L’amfitriona i Mèxic s’enfronten el proper divendres dia 11 i, per l’ocasió, i durant el mes que durarà el major espectacle futbolístic del món, s’han preparat un total de 20.000 bíblies per distribuir entre les delegacions, futbolistes i equips tècnics, a més dels centenars de milers d’aficionats que rebrà el país i tot els autòctons.

La Copa del Món arriba a la Sud-àfrica de Nelson Mandela.
La Copa del Món arriba a la Sud-àfrica de Nelson Mandela.

Algunes històries sorprenents envolten aquest mundial, més enllà dels grans jugadors que visitaran el país i el glamour que els acompanya. Segons explica un mitjà de comunicació cristià, una església del Brasil va estar pregant per tal que la selecció de Corea del Nord es classifiqués.

Finalment va ser així, i unes 200 persones de la comunitat baptista brasilera han fet les maletes i han marxat fins el país per tal de fer arribar l’evangeli a les persones que arribin  des de l’interior d’aquest règim hermètic. Seran pocs els fans que puguin sortir de l’estat asiàtic, però els brasilers volen que sigui una manera de portar les bones notícies de Jesús a la república nord-coreana.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s