Álex Sampedro a la festa major del Poble Sec

Álex Sampedro és la proposta de l’Església Evangèlica del Paral·lel per la Festa Major del Poble Sec. El cantant i violinista valencià arribarà el proper dissabte 24 de juliol amb el seu nou treball, La vida es gratis, farcit de temes frescos, amb lletres treballades i que mostren els valors d’aquest artista. El grup el formen Guillem Sampedro a la bateria, Ezequiel Caramutti a la guitarra elèctrica i Walter Dueñas al baix, un grup de joves músics però amb sòlids fonaments i plenament consolidats amb aquesta projecte que lidera Sampedro. El concert serà a les deu de la nit a la plaça del Setge i, no cal dir, que esteu tots convidats a participar d’aquesta festa i de la resta d’activitats programades en la festa major del barri. Podeu escoltar una mostra dels seus temes principals al seu lloc web.

D’altra banda, a la secció d’imatges ja podeu trobar una selecció de les fotografies de la Mostra d’Entitats de començaments de juny.

Anuncio publicitario

Un comentario en “Álex Sampedro a la festa major del Poble Sec

  1. donde está la tal Plaça del Setge? alguien me lo podría indicar? estaría muy interesado de ver ese concierto de Alex Sampedro, si es que no hace más por Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s