Un estiu d’imatges

Ja som de tornada. Aquest quatre de setembre de calor i xafogor ens donar la benvinguda, tot i que sembla que no donarà pas gaire temps i és que la bona vida ja s’acaba i comença una altra cosa, no direm dolenta, però sí diferent, més atapeïda, potser, d’obligacions. L’estiu que estem deixant enrere ens ha deixat algunes imatges impactants, com l’erupció d’un volcà indonesi que feia quatre segles que dormia, l’expulsió de persones d’ètnia gitana en situació irregular de França, o la tràgica situació que es viu al Pakistàn.

Volcà Sinabung. El País/ Reuters

No obstant això, potser allò que ens ha afectat més han estat la miraculosa troballa de 33 miners vius però atrapats a 700 metres de profunditat a una mina xilena. Hem seguit amb esperança, incredulitat i admiració l’evolució d’aquesta situació, més encara en conèixer que els han fet arribar minibíblies i que un d’ells és cristià evangélic. Tristement, és una situació que encara haurem de seguir durant uns quants mesos, el temps que trigaran a treure’ls de les profunditats.

Un estiu impactant, amb moltes imatges, que ens han recordat la vulnerabilitat de la vida i la necessitat d’actuar com Crist per pal·liar les mancances d’aquest món. Un estiu que ens obre les portes a una nova tardor plena de novetats a l’església de Paral·lel i que, com no podia ser d’altra manera, us les anirem explicant per posar-vos al dia de tot. No deixeu d’entrar en aquest portal!

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s