Reunió especial del projecte Josué 2010

El projecte Josué 2010 té una cita molt destacada el proper diumenge 14 de novembre a l’església evangèlica del Paral·lel amb la encomanació de Benjamín Penalva y Loli Abad a treballar amb dedicació plena a la Seu d’Urgell i Andorra per ajudar a les esglésies de tots dos municipis. Després d’anys de compartir amb els cristians d’aquelles dues ciutats del Pirineu, aquest matrimoni ha decidit, finalment, fer les maletes i instal·lar-se a la Seu per tal de poder col·laborar d’una forma molt més propera amb aquelles esglésies. Pel que fa a la comunitat de la Seu, es tracta d’un grup format per diverses famílies cristianes que des del 1997 es reuneixen com a església local, primerament a les llars dels creients i, des del 2005, a un local cedit per l’ajuntament de la localitat al Centre Cívic l’Escorxador. Pel que fa a la comunitat del país dels Pirineus, també es tracta d’un grup petit però consolidat en el qual també hi serà de gran ajuda aquest matrimoni.

L'església de la Seu es reuneix al Centre Cívic l'Escorxador

El proper diumenge 14 a les sis de la tarda, doncs, es podrà conèixer d’una manera molt més propera aquest nou projecte en una reunió en la qual la predicació serà a càrrec d’Eliseo Casal, obrer de les AAGG a l’església al carrer Cantàbria de Barcelona i en la qual també hi haurà temps de lloança i pregària.

Més informació en aquest PDF o visitant la seu virtual de Josué 2010.

En formato breve
En el apartado de Material Mp3 ya podéis encontrar las conferencias de Samuel Pérez Millos completas ya que hasta ahora sólo estaban disponibles tres de cinco. Además, en este enlace tenéis las conferencias de David Morse en las iglesias de Nou Barris, que ofreció este pasado mes de octubre en diversas iglesias bajo el tema El mundo venidero. En esta misma linea, cómo ya se anunció, David Morse estará en las iglesias de Paral·lel y Mistral durante la próxima semana. Los horarios los podéis encontrar en Actividades y en este enlace.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s